SYNLAB info

9.2.2018
Olemme iloisia ja kiitollisia yhteistyöstämme! Meillä on nyt jännittäviä uutisia kerrottavanamme: nimemme on 1.3.2018 alkaen SYNLAB Analytics & Services Finland Oy.
knapp_Lisatietoja

Välinehuollon sijaisuus

3.10.2017
Hakuaika välinehuollon sijaisuuteen on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita ja palaamme hakijoiden kanssa asiaan.

Välinehuollon sijainen

6.9.2017
Etsitään kemiallisen ja mikrobiologiseen laboratorioon välinehuoltoon sijaista/sijaisia. Sijaisuusjaksot vaihtelevat kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Työ on kokopäivätyötä ja voit työskennellä elämäntilanteesi mukaan päivävuorossa tai iltavuorossa. Myös osa-aikatoiveet huomioidaan.         Työnkuva:
 • laboratorioastioiden- ja välineiden puhdistus, kuivaus ja järjestely
 • asiakkaille lähetettävien näytepullolähetysten kokoaminen ja pakkaus
 • asiakaspalvelu
Olet:
 • nopea oppimaan
 • reipas ja oma-aloitteinen
 • huolellinen
 • täysi-ikäinen
Työ alkaa sovittaessa. Hakemukset rekry@novalab.fi. Lisätietoja antaa Vera Martomaa ma-pe, klo 12-14, 09-22528632.

Kesätyöntekijä

11.4.2017
Etsimme kesätyöntekijää näytteiden vastaanottoon laboratorioon Karkkilaan. Työn kesto 15.5. – 18.8.2017 tai sopien. Työ on kokopäiväistä, työajan ollessa maanantaista perjantaihin klo 14 – 21:30. Työtehtävinä on näytteiden vastaanotto ja kirjaus tiedonhallintajärjestelmiin, asiakaspalvelu, näytteiden esikäsittely, näytteiden toimitus alihankintalaboratorioon, näytteiden nouto, näytepullojen keräily ja lähetys asiakkaalle. Jos hakijalla on sekä kiinnostusta että taustaa, voidaan työhön sisällyttää myös analytiikan tekoa. Sinulla on: • reipas asenne • terve fysiikka ja hyvä kunto • paineensietokykyä • ajokortti ja kyky ajaa pääkaupunkiseudulla • mahdollisesti kokemusta laboratorioalasta • laboratorioalan kokemus/koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton • toimistoalan kokemus/koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton Tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas löytyy. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@novalab.fi Lisätiedot asiakkuuspäällikkö, mikrobiologi Vera Martomaa 09-2252 8632, ma-pe klo 9-11.

Novalab Oy osaksi ALcontrol-ryhmää

1.3.2017
Maaliskuun ensimmäisestä päivästä alkaen Novalab Oy on osa ALcontrol-laboratorioryhmää. Palvelut, yhteystiedot ja yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Lisätietoja Matti Mäkelä 050-381 2412.

Avoin työpaikka

9.1.2017
Haemme ICP-kemistiä äitiysloman sijaiseksi. Työ alkaa 13.2.2017 tai sopien. Työ on kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin. Tehtävä on ICP- ja IC-analytiikan vastuuhenkilönä toimiminen. Vastaat tulosten oikeellisuudesta akkreditoiduilla menetelmillä, ratkot tiimisi kanssa eteen tulevia ongelmia ja raportoit tuloksia asiakkaille. Tehtävässä on esimiesvastuu kuudesta alaisesta. Olet palveluhenkinen ja innostunut alkuaineanalytiikasta.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja käytännön osaamista ICP-MS, ICP-OES ja IC-tekniikoista. Olet työskennellyt akkreditoidussa kaupallisessa laboratoriossa, olet osallistunut validointi- ja kehitystyöhön ICP-laitteilla ja hallitset laitetekniikkaa.

Eduksi katsotaan sekä kaasukromatografinen osaaminen että yleisten vesimenetelmien hallinta.

Novalab Oy on pilaantuneiden maiden ja vesien analytiikassa yksi Suomen johtavista laboratorioista. Olemme yrittäjähenkinen ja palveleva laboratorio ja haluamme myös, että se näkyy ulospäin henkilöstöstämme. Meillä on hyvät henkilökuntaedut ja työilmapiiriämme on kehuttu hyväksi. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@novalab.fi.

Lisätiedot kemisti Martina Metzler puh. 043 850 1146, ma-pe klo 10-12.

Joulun ja uudenvuoden ajan aukioloajat

19.12.2016
Olemme auki jouluviikolla normaalisti, 23.12. perjantaina klo 21:00 saakka. Pikatoimitusajoissa saattaa olla poikkeuksia, kysy laboratoriosta lisää.
Näytteiden vastaanotossa poikkeukset seuraavasti:
 • Mikrobiologiset analyysit:
  listeria- tai salmonellanäytteitä keskiviikkoon 21.12. saakka
  elintarvikenäytteitä perjantaihin 23.12. klo 12 saakka
  vesinäytteitä perjantaihin 23.12. klo 15 saakka
 • Kemialliset analyysit:
  vesien fosfaattifosforianalyysit torstaihin 22.12. klo 10 saakka
  vesien hiilidioksidit torstaihin 22.12. klo 21 saakka
Joulun ja uudenvuoden välisenä viikkona olemme auki normaalisti (paitsi ma 26.12. suljettu). Pikatoimitusajoissa saattaa olla poikkeuksia, kysy laboratoriosta lisää.

Loppiaisena pe 6.1.2017 laboratorio on kiinni.

Loppiaisviikolla (vko 1) näytteiden vastaanotossa poikkeukset seuraavasti:
 • Mikrobiologiset analyysit:
  listeria- tai salmonellanäytteitä tiistaihin 3.1. saakka
  elintarvikenäytteitä torstaihin 5.1. klo 12 saakka
  vesinäytteitä torstaihin 5.1. klo 15 saakka

Avoin työpaikka täytetty

10.10.2016
Kiitämme lämpimästi kaikkia vastaanottolaborantin tehtävää hakeneita! Hakemuksia tuli runsas määrä ja olemme valinneet niiden joukosta haastateltavat ja sijaisen. Toivotamme kaikille hakijoille hyvää syksyn jatkoa!

Avoin työpaikka

6.9.2016
Etsimme työntekijää äitiysloman sijaiseksi näytteiden vastaanottoon laboratorioon Karkkilaan. Työ alkaa 24.10.2016 tai sovittaessa. Työ on kokopäiväistä, työajan ollessa maanantaista perjantaihin klo 9-17. Työntekijän on pystyttävä tekemään myös tarvittaessa iltavuoroa, klo 14-21:30. Työtehtävinä on näytteiden vastaanotto ja kirjaus kahteen tiedonhallintajärjestelmään, asiakaspalvelu, näytteiden esikäsittely, näytteiden toimitus alihankintalaboratorioon, näytteiden nouto, näytepullojen keräily ja lähetys asiakkaalle. Jos hakijalla on sekä kiinnostusta että taustaa, voidaan työhön sisällyttää myös analytiikan tekoa. Sinulla on:
 • reipas ja tekevä asenne
 • terve fysiikka ja hyvä kunto
 • paineensietokykyä
 • ajokortti ja kyky ajaa pääkaupunkiseudulla
 • olet tarkka, mutta et liian pikkutarkka
 • laboratorioalan kokemus/koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton
 • toimistoalan kokemus/koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton
 • et pelkää tietokoneita
Novalab Oy on pilaantuneiden maiden ja vesien analytiikassa yksi Suomen johtavista laboratorioista. Analyysivalikoimamme on ympäristöanalyysien lisäksi laaja ja meille tuleekin näytteinä kaikkea lantakikkareista lääkekapseleihin. Olemme yrittäjähenkinen ja palveleva laboratorio ja haluamme myös, että se näkyy ulospäin henkilöstöstämme. Meillä on hyvät henkilökuntaedut ja työilmapiiriämme on kehuttu hyväksi. Jos olet kiinnostunut laboratorioalasta, ympäristöntutkimuksesta ja pidät siitä, että joka päivä on erilainen, hae tähän tehtävään, saat siitä varmasti paljon! Tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas löytyy. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@novalab.fi Lisätiedot asiakkuuspäällikkö, mikrobiologi Vera Martomaa 09-2252 8632, ma-pe klo 9-11.