Avoin työpaikka

9.1.2017
Haemme ICP-kemistiä äitiysloman sijaiseksi. Työ alkaa 13.2.2017 tai sopien. Työ on kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin. Tehtävä on ICP- ja IC-analytiikan vastuuhenkilönä toimiminen. Vastaat tulosten oikeellisuudesta akkreditoiduilla menetelmillä, ratkot tiimisi kanssa eteen tulevia ongelmia ja raportoit tuloksia asiakkaille. Tehtävässä on esimiesvastuu kuudesta alaisesta. Olet palveluhenkinen ja innostunut alkuaineanalytiikasta.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja käytännön osaamista ICP-MS, ICP-OES ja IC-tekniikoista. Olet työskennellyt akkreditoidussa kaupallisessa laboratoriossa, olet osallistunut validointi- ja kehitystyöhön ICP-laitteilla ja hallitset laitetekniikkaa.

Eduksi katsotaan sekä kaasukromatografinen osaaminen että yleisten vesimenetelmien hallinta.

Novalab Oy on pilaantuneiden maiden ja vesien analytiikassa yksi Suomen johtavista laboratorioista. Olemme yrittäjähenkinen ja palveleva laboratorio ja haluamme myös, että se näkyy ulospäin henkilöstöstämme. Meillä on hyvät henkilökuntaedut ja työilmapiiriämme on kehuttu hyväksi. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@novalab.fi.

Lisätiedot kemisti Martina Metzler puh. 043 850 1146, ma-pe klo 10-12.